En riktig blomsterbutik

Bli en av oss!

Vill du starta en bukettenbutik?

Buketten är ett antal fristående butiker från Lund i söder till Kalix i norr som är organiserade i en ekonomisk förening. 

Samarbetet i föreningen syftar till att ge stöd och information mellan kollegor och att nå en stark position på marknaden. Föreningen kan påverka inköpsvolymer och inköpspriser, men också ge verktyg till enskilda medlemmar så att de kan bilda ett framgångsrikt och konkurrenskraftigt företag som kan bli marknadsledande på orten.

Sen 1960 har Buketten funnits på den svenska marknaden och är idag ett starkt och konkurrenskraftigt varumärke inom blomsterbranschen.

Målsättningen är att med gemensam profilering och utökad verksamhet till fler orter, bygga ett ännu starkare varumärke så att Buketten kan bli en större frivillig fackhandskedja inom svensk blomsterbransch.

Funderar du på att bli blomsterhandlare? Du kanske redan är än men vill ha möjligheten att ta del av ett framgångsrikt koncept. Säkert funderar du på den hårdnade konkurrensen inom branschen. 

Vi kan erbjuda dig ett starkt och inarbetat varumärke. Vi kan ge dig tillgång till marknadens lägsta inköpspriser. Vi kan ge dig möjligheten att ta del av tankar och idéer, problem och utmaningar som du själv och vi alla brottas med som egna företagare. 

Vill du vara med och påverka hur Buketten och blomsterbranschen ska se ut i framtiden?
Har du tankar och idéer hur en framgångsrik blomsterhandel ska se ut?

Kanske redan har du allt detta men känner att du vill tillhöra ett lag med härlig gemenskap och framtidstro på blomsterbranschen.

Vill du starta en Bukettenbutik eller konvertera till en, i en kommun som inte tidigare har någon. Då erbjuder vi dig ensamrätt på konceptet i din kommun.

Är du intresserad? Ta kontakt med någon av oss!